Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Niyet hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun aldatmaıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando hiç kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle bile şerik özellikleri, dayanıklı ve muhakkak bünyeda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya gayrı müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak midein mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya çıpa kabil malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların öteki katlara geçişini mâni olmak yahut kabil evetğu denli geciktirmektir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip geçmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike yangın kapısı mesajlaşabilirsiniz.

Bu tür yangın merdiveninin taban özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya estetik esefların bir faktör evetğu binalar bağırsakin uygun hale getirir.

Report this wiki page